Junta

Entre tots i totes fem una escola millor

Amb aquest comunicat volem posar en valor i reconèixer l'esforç del equip professional de l'escola i de les famílies

Hola famílies!
Davant de la problemàtica que es planteja amb l’imposició del nou bolet i la manca de recursos volem posar en valor la feina de l’equip de mestres de la nostra escola.

Amb l’ànim de tirar endavant el projecte de l’escola, que tant atractiu està resultant per famílies i centres d’arreu de Badalona, estan posant-hi tot el talent, el seu temps personal i moltes ganes. Però a més, han cedit part del seu espai de la sala de mestres per construir una nova aula que permeti deixar els ambients d’infantil intactes.

De la mateixa manera han acollit als alumnes d E.S.O durant un curs, renunciant a dues aules de l’escola i ho han fet mostrant respecte i estima cap als que van ser també els seus alumnes. Alumnes que, per cert, han contribuït a fer més fàcil la convivència gràcies a la seva actitud.

I sabem que acolliran amb els braços oberts a la canalla de la linia addicional, igual que l’AMPA ho farà amb les seves famílies, perque ja són famílies del Lola Anglada i perquè aquestes reivindicacions són per constatar la mala planificació i la necessitat de creació de noves escoles a la nostra zona.

Volem agrair obertament l’exemple i els valors que tot l’equip representen pels nostres fills. Gràcies per construir ambients, per la vostra paciència, per renunciar a casa vostra per marxar de colònies i per posar en marxa iniciatives que no fan més que contribuïr a fer dels nostres fills millors persones.

Entre tots fem una escola millor!

AFA Lola Anglada Badalona. Accés al Web antic - Web de l'escola