Comissions

Menjador

La missió de la comissió de menjador és garantir que els infants i les famílies de l'escola que així ho requereixin puguin gaudir d'un servei de menjador de qualitat i que doni resposta a les seves necessitats.

Per poder arribar al nostre objectiu, les persones que integren la comissió s'encarreguen de vetllar pel bon funcionament del servei, que gira al voltant de dos eixos: supervisió, suggeriment de canvis o millores i aprovació de les propostes de menús de l'empresa prestatària per ajustar-nos al criteri col·lectiu, i seguiment del projecte pedagògic i de lleure de l'hora del migdia. La comissió manté comunicació fluida i continua amb la coordinadora del menjador, així com amb l'equip responsable de l'empresa prestatària.

Paral·lelament, la comissió forma part de la junta de menjador de l'escola, que és un òrgan consultiu i de coordinació on hi ha present la direcció del centre i la/el representant de l'empresa que gestiona el servei. Aquestes reunions serveixen per garantir que el servei i les activitats que es desenvolupen al migdia amb els infants van en la mateixa línia que el projecte de l'escola.

Actualment el servei de menjador de l'escola l'ofereix l'empresa Àmbit Escola

Aquí podreu consultar els menús mensuals i els horaris i activitats de lleure dels diferents grups.

Dades de contacte:

Comissió de menjador:
Coordinadora del menjador - Cinthia Lorenzo: / 665.080.186

Com podem fer la inscripció al servei de menjador?

Podeu entrar al següent enllaç https://www.develoopers.cat/ambit/infop/login.php. Premeu “entrar” sense el correu ni la paraula de pas, i entreu a “inscripció de serveis de menjador” i ompliu amb les vostres dades. També podeu contactar per correu electrònic amb la coordinadora del menjador ().

Quins són els preus del servei?

Pel que fa als menús fixos seran (curs 2022-23)
1 dia a la setmana 6,65 EUR/menú
2 dies a la setmana 6,60 EUR/menú
3, 4 i 5 dies a la setmana 6,54 EUR/menú
En el cas de menú esporàdic 7,19 EUR/menú

L'import del rebut del menjador es cobrarà per endavant cada mes i Àmbit Escola girarà un cobrament a la vostra entitat bancària.

En el cas que hàgiu d'anul·lar el menú d'un dia s'haurà de fer abans de les 11 hores del matí del dia que es vol anul·lar o bé trucant al telèfon del menjador, notificant per whatsapp al mateix número o per correu electrònic. Cada mes s'aniran fent les devolucions corresponents a les anul·lacions del mes anterior.

Quan hi hagi programades sortides, Àmbit Escola ofereix un servei de pícnic que consisteix en un primer plat de pasta, un segon de nuggets de pollastre i una peça de fruita per postres.

Quines són les activitats que s'ofereixen als infants a l'hora del migdia?

Podeu consultar les diferents activitats de lleure organitzades per l'equip de monitoratge a l'apartat de menú de lleure.

Com s'informa les famílies del seguiment de les seves filles i fills al menjador?

A principi de curs es convoca una reunió inicial en la qual es presenta i s'informa del servei. De manera particular, les famílies rebran informes trimestrals sobre els hàbits alimentaris dels infants. A més, als infants de P3, P4 i P5 se'ls proporciona una agenda que permetrà la comunicació entre el monitoratge i les famílies amb una freqüència variable depenent del curs.

Com poden les famílies notificar incidències o resoldre dubtes del servei de menjador?

Per qualsevol incidència, dubte o neguit podeu contactar amb la coordinadora de menjador, Cinthia Lorenzo ( / 665.080.186). També podeu escriure un correu a la comissió de menjador: .

Membres actuals:

Carmen Hermoso, Laia Navarra, Laia Nolis, Marién Peña i Núria Ruiz