Extraescolars

Casalet de juny 2022

del 7 al 22 de juny de 2022

Com ja sabeu a partir del 7 de juny (inclòs) l'horari de l'escola es modifica i els infants pleguen a les 13:00 h i el servei de menjador funciona de les 13:00 h fins a les 15:30 h.

A Àmbit Escola entenem que, per moltes famílies, és molt complicat avançar l'hora de recollida de les nenes i nens i el que farem és acollir els que tinguin extraescolars al CASALET DE JUNY. Això vol dir que estaran amb el monitoratge d'Àmbit de 15:30 h a 16:30 h en un espai lliure i controlat de joc, i a les 16:30 h començaran l'activitat extraescolar corresponent com durant tot el curs fins a les 18:00 h, sense cap cost afegit.

Totes les famílies de l'escola podeu gaudir del servei del CASALET DE JUNY. Àmbit Escola us ofereix aquest servei de canguratge de 15.30 h a 16.30 h per al període de jornada intensiva que es realitzarà a l'escola del 7 al 22 de juny de 2022.

L'equip de monitoratge d'Àmbit Escola del servei de menjador passarà a buscar les nenes i nens que es quedin al casalet i sortiran a les 16.30 h. El preu del servei per a tots els dies (del 7 al 22 de juny) serà de 15 €, que es cobraran a final de mes pel banc. Aquest servei també es podrà utilitzar en dies esporàdics i tindran un preu de 3 €/dia, i es pagaran en metàl·lic a la recollida dels infants a la sortida de l'escola.

Per qui estigui fent extraescolars el servei del casalet tindrà un cost de 6 € com a cost total dels dies que no tingueu extraescolars.

Us adjuntem un fitxer PDF que haureu d'omplir i enviar a administracio@ambitescola.cat les famílies de les quals Àmbit Escola no disposa dades bancàries.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a administracio@ambitescola.cat.

casalet juny 2022 Lola Anglada Badalona.pdf