Menjador

Per una alimentació sostenible. Actuem!

Del 31 de maig al 5 de juny arriba a Badalona l’exposició itinerant que vol promoure l’alimentació saludable i respectuosa amb el planeta. Es pot veure a la plaça de l’Alcalde Xifré de Badalona.

‘Per una alimentació sostenible. Actuem!’ és una exposició itinerant, promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), per parlar sobre l’alimentació sostenible i de proximitat. L’objectiu és acostar al veïnat les qüestions que es plantegen enguany en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible. Està adreçada a tots els públics, es presenta en un format ben original (dins d’un contenidor de transport), i es pot visitar de manera gratuïta de les 09:30 a les 14:00 hores.

Què mengem? Per què mengem com mengem? Per què és important tenir una dieta saludable i amb productes de proximitat? Són preguntes que amb el tràfec de la vida quotidiana sovint oblidem de fer-nos. I si ens les fem, acostumem a fixar-nos només en la nostra salut, però no tenim en compte la salut del planeta o l’economia local, la pagesia i la ramaderia del nostre entorn. I és que el que consumim afecta directament no només el nostre organisme sinó també el planeta i la societat.

Us animem que la visiteu en família!