Festes

La Festa del Lola torna a brillar

Després de dos anys, la nostra festa torna a ser un èxit gràcies a totes les famílies.

La Festa del Lola torna a brillar

Dissabte vam celebrar la Festa del Lola, la festa de final de curs. Però aquest any ha estat diferent: després de 2 anys de restriccions per la Pandèmia l'hem pogut tornar a celebrar. I l'hem feta grossa! No només per haver fet rècord històric de venda de sopars, sinó sobretot per la participació de tothom, tant en la preparació i realització de les activitats com gaudint-les amb els infants.


Cal agrair l'empenta de la Comissió Festes liderant l'activitat, la Comissió Econòmica controlant les despeses, les mares i pares (i mestres!) portant els tallers i preparant els sopars, les famílies de 5è portant la barra del bar i els berenars, els artistes amb la seva música (Sabrina, Naia i Lola's band), la Comissió Sostenibilitat complementant-se amb Festes per tancar la jornada, la Colla de gegants posant en valor la nostra cultura popular.


Un any més, però, un any diferent que ens recupera l'obrir i tancar etapes: d'infants i famílies de P3 (i P4 i P5!) que viuen la primera Festa del Lola a infants i famílies de 6è que després de mínim 9 anys tanquen la seva etapa a l'escola. A aquest grup de 2010, molt especialment, els desitgem molta sort. Esperem que portin tota la vida el Lola en un raconet del cor.


No deixem de recordar que aquest 18 de juny hem recuperat la nostra festa, i ho hem fet amb ganes i compromís. Totes i tots i hem posat de la nostra banda. Com diu el proverbi africà, "Molta gent petita, fent petites coses, pot canviar el món".

Bon estiu a tothom i fins el setembre!

AFA Lola Anglada Badalona. Accés al Web antic - Web de l'escola