Econòmica

COLÒNIES BECADES 2023

Presentació de sol·licituds curs 2022-23

COLÒNIES BECADES 2023

Benvolgudes famílies,


Amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat ja fa uns quants anys que l’AFA va crear el programa de “colònies becades” per a aquelles famílies que tinguin dificultats per pagar les colònies de segon, quart i cinquè.

Per tal de poder acollir-se a aquestes beques, en els percentatges que detallem a continuació, les famílies hauran de complir els següents requisits:

100% del preu de les colònies a alumnes amb beca de menjador sencera.

75% del preu de les colònies amb:

  • Mitja beca de menjador

i/o

  • Ingressos anuals per família inferior a 21.000 euros (amb 1 fill a 2n o 4t o 5è) o bé 25.000 euros (amb 2 fills a 2n i/o 4t i/o 5è).


En qualsevol de les dues opcions s’haurà de complir:

  • Estar al corrent del pagament de les quotes de material escolar i sortides durant tota la vida escolar de la nena/nen.*
  • Ser una família sòcia de l'AFA, com a mínim l’any en què es demana la beca.*
  • Participar en el model econòmic socialitzat de l'escola respecte al material escolar, piscina i sortides.
  • Compromís per part de la família becada en la col·laboració amb alguna de les comissions o activitats de l’AFA.


*Aquelles famílies que no compleixin algun d’aquests dos requisits poden regularitzar la situació a Secretaria abans del 10 de febrer del 2023.


Per tal de poder sol·licitar aquesta beca preguem que entregueu el document que us podeu descarregar aquí complimentat amb la documentació sol·licitada a secretaria de l’escola abans del 10 de febrer del 2023.


Qualsevol dubte i/o consulta, podeu adreçar-vos a la Mercè Rodríguez a la secretaria de l’escola, per telèfon o correu electrònic.

AFA Lola Anglada Badalona. Accés al Web antic - Web de l'escola